Om skolan

Ålstensskolan är en F-5 skola med ca 520 elever belägen i Bromma, Stockholm. Vi är organiserad i mindre enheter för att ni som elever och föräldrar skall känna tillhörighet samt trygghet och närhet till pedagogerna.

Ålstensskolan ska vara en modern mötesplats för utveckling inom lärande, hälsa och demokrati. Vår utbildning syftar till att ge eleverna rätt förutsättningar och verktyg för att lyckas med sina nuvarand och framtida studier. Vi utvecklar därför våra elevers kreativitet smat kommunikativa- och social förmågor, egenskaper som är betydelsefulla kvalifikationer i framtida yrken.

Individuell utvecklingsplan

Ålstensskolan arbetar med varje elev enligt en individuell utvecklingsplan, mot läroplanens kunskapskrav.

Ålstensandan

Den goda Ålstensandan ska vara ett minne att bära med sig i skolan och senare i livet.

Ingress: