Alla människor! – om rättigheter och lika värde

Terese Cannehag Berglund har fått ett hedersomnämnande som eldsjäl från Emerichfonden. Det genererade en helg på Tollare Folkhögskola där Terese tillsammans med andra deltog i några föreläsningar och inspirationsdiskussioner med bl a Emerich Roth.

Måndagen den 27 april var det dags för prisutdelning och högtidsstund med kungen och Timbaktu m.flera, på Fryshuset.

Terese gamla klass 5B, som numera går i 6:an på Appelviken, var med på projektet då de gick på Ålstensskolan läsåret 2013-2014 och sedan avslutat detta när klassen fortsatte på Äppelviken; delade den stora dagen med sin gamla fröken!

Vi kollegor gratulerar Terese och eleverna, samt Tomas Jensig som också har haft en hjälpande hand i projektet, för sitt engagemang.

Hela artikeln kan läsas på Riksutställningars hemsida.

Bild nr.4 är hämtade från Fryshusets hemsida.